RPVTT2.5 Top Kontak Push-di Blok Terminal Double Level

Katerangan pondok:

Top kontak push-di blok terminal, nom.tegangan: 500V, ayeuna nominal: 24 A, Jumlah sambungan: 4, métode sambungan: Top kontak push-di sambungan, Dipeunteun cross bagian: 2.5mm2, cross bagian: 0.14mm2 - 4 mm2, tipe ningkatna: TS 35/7, 5, TS 35/15, warna: kulawu/biru/beureum/konéng/héjo


  • Harga FOB:AS $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Jumlah Pesanan Min.:100 sapotong / sapotong
  • Kamampuhan suplai:10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • RPVTT2.5 kontak luhur push-di blok terminal tingkat ganda:dipeunteun tegangan operasional 500V
  • Rincian produk

    Tag produk

    Parameter Téknis

    Prod.Desp. Din Rail Terminal Blok-RPV Series Top Kontak Push-di Spring Connection
    Item No. RPVTT2.5
    Bahan: PA/Kuningan
    Ketebalan (mm) 5.2
    Lebar (mm) 68.9
    Jangkungna (mm) (U7.5/U10/U15) 47,6 / 50,1 / 55,1
    Sambungan Spring Push-in
    Bagian Palang (mm2) 0.14--4.0(Kawat Padat)/0.14--2.5(Kawat Fleksibel) AWG26-12
    Tegangan dipeunteun (V) 500
    Dipeunteun Ayeuna (A) 24
    Panjang Strip (mm) 8-10
    Mudah kaduruk: V0
    DIN Rel: U
    warna: Gray (Pilihan: Biru/Beureum/Konéng/Héjo)
    Lempeng tungtung D-RPVTT2.5
    Jalur nyirian: UC-TMF 5
    Jumper FBS2-5/3-5/4-5/5-5/10-5
    Sertipikat CE / RoHS / ngahontal
    Standar IEC60947-7-1 GB / T14048.7

    Diménsi

    Lambaran Data RPV V1.0 (11)

    BOM

    No.

    Bagian No.

    Bahan

    Q'TY

    Warna

    Nyarios

    1

    imah

    Nilon

    1

    Abu

    UL94 V-0

    2

    Tombol

    Nilon

    2

    oranyeu

    /

    3

    Spring Cage

    SS

    2

    Alami

    /

    4

    Konduktor

    Kuningan

    1

    Alami

    /

    Aksésori

    Lambaran Data RPV V1.0 (4)

    UBE/D KLM-A UC-TMF6 E/UK(N)

    Ngalamar terminal nyirian, eusi bisa ngaropéa.

     

    Ngalamar pikeun grup mark in

    tengah nalika terminal dipaké, pikeun ningkatna jeung tanda idéntifikasi di

    tengah fastener.

    Dirancang husus pikeun terminal, bisa ditulis kalawan spidol kosong atawa dicitak kalawan 1-100 karakter dina kaayaan normal, karakter husus bisa ngaropéa. Nerapkeun pikeun nyepetkeun terminal dina duanana tungtung, biasana dua dina grup.

     

    Lambaran Data RPV V1.0 (12)

    UC-ZB6

    Lambaran Data RPV V1.0 (10)

    D-RPV4

    RPIV1.0 (2)

    D-RPV4

    RPIV1.0 (4)

    TS35 / 7.5

    Dirancang husus pikeun terminal, bisa ditulis kalawan tanda kosong atawa dicitak kalawan 1-100 karakter dina kaayaan normal, karakter husus bisa ngaropéa.

    Ngalamar nutup kakeunaan

    bagian logam tina terminal ngajaga terminal tina oksidasi.

     

    Ngalamar sambungan pondok antara terminal, nurutkeun qyt terminal béda bisa milih 2, 3, 4, 5 jeung 10 kutub pikeun ngahontal sambungan.

     

    Dijieunna tina baja, permukaan galvanized, dipaké pikeun masang

    sareng ngalereskeun terminal.

    Kaayaan Panyimpenan

    Disimpen dina sirkulasi hawa jeung kalembaban relatif teu leuwih ti 80%, hawa teu leuwih luhur ti +40 ℃, teu kurang ti -10 ℃ gudang;
    Panyimpen hawa ambient bébas tina asam, basa atawa gas korosif lianna.

    Pamatuhan lingkungan

    Desain produk minuhan sarat Rosh.




  • saméméhna:
  • Teras: